Koukej táto II.
Anotace: Pokračování Koukej táto I.
Bylo by to príma táto můj,
Kdyby byl Bůh tvůj i můj.
Bylo by to príma chce to chtít,
Boží lásku pochopit.
To, že Bůh nás má velmi rád
A chce při nás stále stát.
Zavři očka na chviličku a představ si,
Jak jdu já, mé sestry, ty a máma.
Někdo nás stále drží, někdy nás bere
Na svá ramena a jde životem pořád
S náma, ten někdo je Ježíš.
Víš můj táto, já jsem rád,
Že Bůh je můj kamarád.
Vím, že Ježíš příjde sem,
Na tu naší hezkou Zem.
Vezme si nás s sebou tam,
Kde v nebi svou Zemi také mám.
Komentáře (0)