Balada o jídle
Anotace: Berte s nadhledem...nudím se...je 20:50 a já se těšim na výlet se školou, jedeme na vodu, tak si tu sedím a napadají mě hlouposti, berte to tak..:))))
Budu snědeno?..
Ano, či ne?..
K sycení sloužím,
jsem tak nezbytné..
Lidé si žíjí,
to já je živím,
již od raného věku,
jdu za údělem svým.
Vysním si den,
minutu, vteřinu,
kdy v ústech člověka
konečně spočinu.
Avšak můj sen
má i stinnou stránku,
vidlička, nůž,
to pak mám na kahánku.
A konec můj?..Jak skončím?...
Nepřejte si znát..
Skrze tmavou přírodu,
když můj pán jde sr....;)))
Komentáře (1)
Komentujících (1)