Anotace: Vzor: Jiří Wolker - ten si ho taky napsal...
máš ráda lidi? proč ne.
máš ráda všechny? no tvrdíš to.
všem štěstí a lásku jen přeješ? ... opravdu?
moc lásky a štěstí nepřeji pár lidem a chci abys věděla kterým:
-vojákům, kteří týrají své věžně kvůli trapnému předsudku o rasismu
-lidem, co ubližují neviným a bezmocným kteří nemají možnosti
-a těm, co přikazují, diktují a svazují mou svobodnou mysl
respektuji tvůj názor ale třeba tě zajímá i jiný
24.07.2006 16:35:00 | ebs