Básnička
Básnička první, nebo snad třetí
co na tom záleží
ten čas tak letí, letí jak
na perutích anděla
já nevím, to se snad nedělá
sedíš a koukáš, jak špunt, jak zátka
ta chvilka života je strašně krátká
Tak si to užijme, rádi se mějme
a život plnými doušky vychutnávejme.
Všechno nej!!!
Komentáře (0)