Pro Hiss
Anotace: snad je to jen myšlenka, snad jenom teorie.. ale Hiss, vím kdo jsi? tuším odpověď.
Sbírka:
Deník
V zdánlivém vánku,
kdy cítím tu dálku
a houkání vlaku
mi vzpomínku vrací.
Možná jen hloupé
myšlenky dlouhé,
že z doby minulé
ozval se hlas.
Kosti mě mrazí,
že jenom stačí,
komentáře přečtení
celkem dlouhého.
Že dialog měl by
být, kdo chtěl by,
sejít se a mluvit?
Já týdny nestíhám,
občas jen povídám
hlouposti, co mne napadnou.
Takže adié,
Hisse mesié,
život ať šlape Ti,
jak by sis přál.
Komentáře (1)
Komentujících (1)