Anotace: ... :)...
To jste měl zase nějaký erot. dream, co, a co na to manželka, nekřičel jste ze spaní: Zuzanko, zatím co ona je Růžena, to to probuzení bylo asi "bolestivé", co?
A když Vás vezmu vážně, to jste psal když Vám bylo 2O, teď jste to vyštrachal a chcete aby jsme začali po Vás toužit, když jste tak romantický,Co.
Vezmu Vás na milost, very, very nice,tá vášeň tam je, elektrika a náboje, až to zabíjí...a hlavně nabíji...
mějte se za 5 let...
19.06.2006 14:43:00 | Jarky
Když obzor znachoví,
tak duše promluví
slova, co dávno
vypovědět chtěla...
Možná ovíněná
pout k zemi zbavená
všechno, co v sobě má
konečně prozradila...
:o))
19.06.2006 12:41:00 | Cecilka