Dobrou noc
Anotace: Krátká básnička na dobrou noc...
Dobrou noc,
Ať hvězdy ti ukáží svou moc,
Zavedou do údolí snů.,
Pryč od zlých dnů…
Hvězdy nad tebou budou bdít,
A tak můžeš v klidu snít….
Noc zavede tě do světa příběhů,
Budeš mít tisíce krásných důvodů,
Proč se nebudeš chtít probudit…
Komentáře (1)
Komentujících (1)