Hlasy srdce
Anotace: není to nic moc, ale třeba se to někomu bude líbit
HLASY SRDCE
Slyším hlas.
Hlas?Ano, hlas, který mi radí.
Radí? Ano, dává mi rady.
Rady? Ano, říká, co je správné.
Správné? Ano, správné.
Zabíjení je hřích,
ale láska hřích není.
Ne? Co je?
Je to cit,
který dává a zraňuje.
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (0)