Je povedená, já osobně bych ji roztáhl do šířky, ale ona je tvoje, takže 1-
04.08.2006 16:01:00 | weitinger
Moc pekna..sice už jí čtu asi po 4. a porad nejak nevim,ale i tak se mi moc libi..ostatne muj nazor na ni uz znas..
20.06.2006 21:10:00 | Lady Celebrian
Pohled zpátky je pod Jindibi. Pokud chceš být pedagoška, tak buď. Psát můžeš i tak. Stačí najít někoho kdo tě na tvé cestě stát se velkou básnířkou povede povede.:-)
20.06.2006 10:01:00 | Krikloun