Krátká báseň o proradnosti některých týpků při kontaktu s opačným pohlavím
Anotace: Původní záměr bylo vyznání. No, sek jsem se.
Mužná gesta, pohled psí,
teď se v klidu nevyspí.
Než mu děvče pohledné,
než mu děvče podlehne.
Po ramenou ji hladí,
a kráčí k stromořadí.
Snad v stromořadí moruší
slib cudnosti poruší…
Komentáře (2)
Komentujících (2)