Anotace: Jemné náznaky, tichá vyznání, zoufalé volání. Je těžké se projevit, učinit šťastným. Zkus to. Možná, nebe povolilo změnu. Aneb reakce na jednu básničku.
Tak z téhle básničky na mě dýchlo něco móc pěkného a romantického :) Koukala jsem na tvé básničky a některé jsou vážně skvělé...Taky děkuji za tvůj komentář a pokusím se dát na rady zkušenějšího :)
22.06.2006 08:23:00 | Daletth