Anotace: O putování vojska Kartága přes Alpy do říma pod vedením vojevůdce Hanibala...
Pěkný,ale Punské války,ve kterých Kartágská armáda překročila Alpy,skončili roku 146 let př. kr.,a Julius Caesar se narodil 101 let př. kr. Takže v žádným případě nemohli jít vyhnat Caesara z Říma,protože ještě nežil,to jenom pro úplnost.
13.07.2006 16:33:00 | GJC