vidíš, už taky píšeš pro někoho:) jinak je to strašně krásný, teda aspon mě se to líbí.. takový volný, a přesto to v sobě obsahuje moc.. pěkně dáváš myšlenky na papír, ete z Těbe bude básničkářka zlatíí:) mno a neboj, zase se budete smát.. věnec spolu rozpletete, pomalinku ale konec nebude... mám te ráda zlatíí:) joo a zeptej se na ten pátek:D (vsuvkaa:) )
20.06.2006 20:24:00 | Terry