Bývala som 7 rokov v paneláku, ale na odraz hviezd si nepamätám.
Zkús to z domčeku porovnať.
01.08.2006 19:32:00 | Anny
Taky miluju ticho večera...
u rybníka, když se žáby dají do zpívání
a přeruší je třeba ježibabí příšera,
která se šourá travou v tichém rozjímání,
milující tolik moc ticho večera...
:o)
Voňavá básenka!!
26.07.2006 19:51:00 | Cecilka
svým způsobem jsme všichni vyvoleni...
dýchá kouzlem zašlých časů...
díky za komentář
24.06.2006 22:59:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
vyvoleným som sa nestal ale oženil som sa dobre, to máš pravdu, mám skvelú ženu a už nebývam v paneláku ale vo svojom malom domčeku
21.06.2006 09:48:00 | pretorius
Ja viem, potom si sa dobre oženil a teraz bývaš
vo vile. Nestal si sa vyvoleným?
21.06.2006 08:49:00 | Luboško