......
Ráno kráčí pěšinkou Tvých vlasů,
a vzývá slunce v očích Tvých
v kopcích těla i vlhkých ůdolích
lačně hltám tvoji krásu......
Polední svit ti víčka hladí
a vánek s vlasy pohrává si
jsem paprsek, co na Tvém těle užívá si
a budu vánek, jenž Tě schladí....
Večer Tě nahou do peřin ukládá
a voníš po lučním kvítí
jsem Měsíc, co ho touha ovládá
jsem Měsíc, co na Tvé tělo svítí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)