Tady asi smekám. Neřekla bych, že jsi tohle napsala ve svém věku, ale vím, že to tak je. To, že jsem schizofrenik já, to jsem věděla - ale že se to přenáší i na tebe... Neuvěřitelné, jak dokážeš být v jednu chvíli zmagořená puberťačka (:-)) a ve chvíli druhé napíšeš tohle. Chceš tam tu stovku kliknout? Tak jo, přemluvilas mě.
21.06.2006 19:58:00 | Gina Rocca