Zrádce

Zrádce

Anotace: To mě tak napadlo....je to krátký :o) (radši) :-D

Spíš, neslyšíš již tikot hodin
ikdyž slyšet bys chtěl
Spíš, tvé tělo-hrst setnin
avšak celé tělo dřív jsi měl.

Přemýšlím , co asi nestihl jsi říci
možná se jen omluvit
Přemýšlím, čí že nůž dopadl na tvou líci
abych se mohl vymluvit.

Mlčíš, tvé tělo všude sídlí
mě zle z toho trochu je
Mlčíš, vítr tě rozfoukal do 3 mílí
to tvoje výhra,hajzle,je!
Autor chroust17, 22.06.2006
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí