...NA DOBRÚ CHUŤ...
Anotace: ...keď niekto má rád papu, snáď ostatní ho chápu... / nejeme preto,aby sme žili, žijeme preto ,aby sme jedli ! /
Čapovaná desina / môže byť aj kofola /
A aj Vlašský Šalát / môže byť aj treska /
K tomu dva-tri rohlíky / môžu byť aj štyri /
Brucho kryje kabát / zajtra,tak aj dneska /
Obed trošku ,,ľahší" / a môže byť sója? /
Paprikový lalok ! / či miešaný šalát? /
Tým je môj driek krajší / kilami som starší! /
Vyvalím sa na bok! / prestanem si klamať! /
Komentáře (4)
Komentujících (4)