Anotace: Jednou ve škole se konal turnaj ve vybíjené.a my sme s jirkou a s aňou nehráli a tak sme aspoň fandili. Hráli: pátá A pátá B(to sme my) čtvrtá B čtvrtá B. pátou A už sme porazili a už nám zbývalo jen vítěztví nad čtvrťákama...
Sbírka: Básničky, písničky, vyprávěnky a říkanky aneb co jsem tvořila jako malá a nechce se mi to mazat.