Kapka
Anotace: osud kapky deště
Spadla dolů kapka z nebeských výšin
nemohla odolat pozemské tíži
v tisíc se rozbila, k čemu to jen?
Marně si snila svůj o moři sen.
Kapky se spojují
spojují v kaluže
kaluže v řeky zas-
ty plynou do moře.
Spadla dolů kapka
do moře chtěla
pak už však dotkla se
jen mého čela.
Komentáře (1)
Komentujících (1)