To asi aby byli pekne poruce citak neco ze..
no je to opet uplne uzasne..sice me trochu rozhodila posledni sloka..co tim teda basnik chtel opravdu rici..priznej se!:))ale jinak parada..
23.06.2006 08:38:00 | Lady Celebrian
Dal bych 90, ale to nejde ... a 80 mi přišlo málo. Trošku se v tom ztrácím, ale třeba je to mnou ... Nejdříve tvrdíš, že je potřebuješ, ale hned je zase zvedáš a dáváš na provázek ...
22.06.2006 21:24:00 | Obyčejný básník