Prý všechno, co tě potkává,
něco pro obohacení dává...
co asi tady přinést má
příhoda... tolik syrová...
To by bylo určitě na víc než chvíli povídání...
já musím obdiv vzdát tak citlivému veršování.
26.07.2006 19:37:00 | Cecilka
...asi to tak je, ale my to radši nevidíme, že...jenže, je to opravdu nutné...myslím si, že bonbony kazí zuby a bez ,,zákusků" se dá přežít! Takže bych hledala důvod jinde...a o tom bych psala...neboduji.
23.06.2006 18:20:00 | no
chtěla jsem napsat, že přesto,
že je život někdy krutý, jsou v něm i krásné chvíle...
zřejmě to neplatí vždycky... čím může být krásný život téhle patnáctileté???
23.06.2006 08:29:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd