Západ slunce hoří v dáli...
Anotace: no nevím no, nic mě nenapadá...
Západ slunce hoří v dáli,
můj osud leží ve Tvých rukách - srdcový králi.
Postavy se pnou pod klentbami kopců,
za nimi jdou hrát tu nebezpečnou hru hejna lovců.
A nářek a pláč a strach a smích,
to vše se leskne v očích, dobrých i zlých - i těch Tvých!
Noc? Ne, to jen soumkrak stéká do studny času,
a ozvěna, tak tichá, přesto vím, že Tvého hlasu.
Pár hvězd, co plují po obloze,
shlíží na LÁSKU, vystavenou ve výloze.
A hvězdy pláčí, cena je vysoká a přesto - žádná!
Komentáře (2)
Komentujících (2)