Jen si šlápněte
Anotace: klidně i dvakrát...
...zemřít a necítit strach
shořet a proměnit se v prach
utopit srdce v kotli žíraviny
s duší co oplývá tmavými stíny
boty špínou upatlané
šlapou po mě
seru na ně...
jen si šlapejte...
Já mám síly dost...
Komentáře (8)
Komentujících (8)