Mé Sibiřské přítelkyni...
Anotace: ...zase jedna, co není pro Češky.:o)Snad se dočkáš, Cizinko...:o)
Čtyři tlapky sametu,
konce bílé jako sníh.
Hned je támhle, hned je tu.
Je jak vítr v jabloních.
Ranní mytí, potom boj
v umyvadle o místo-
zatne zuby,stáhne zbroj,
drápama jde najisto!
Ona dáma, všechna čest,
leží, a nic nedělá.
Přítelkyní něžnou jest,
umazlená docela.
Marně volám:"potichu!"
Zab ji někdo, už chci spát!
Zapne diesel v čenichu,
stulí se, a začne hřát...:o))
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)