Smrt pro pomstu
Anotace: Mno... Další z půlnočních básní...
Temné oči, temný stín,
kočka zahřeje tvůj klín.
Skrývat se můžeš stále
s děsem běžíš k temné skále.
Mlha snáší se tiše
opět zalézáš do skrýše.
Černá kočka, černý drak,
tvůj život kryje temný mrak.
Ostré zuby a drápy
zaryjí se do kápí.
Zaryjí se do tebe,
neboj, nejdeš do nebe.
Podívej se za sebe-
co tam vidíš? Nic už nezebe...
Komentáře (0)