Mnooo...Ježíšek
Ve večerním blahu
v klidu rodiny.
Přiletěl se
sedmi soby.
Měl červenou čepičku
s bambulkou bílou
a hromadu dárečků
pro mnoho hodných dětiček.
Proskočil komínem
až ke mě do pokojíčku.
No a zapomněl tam
hodně dárečků.
Balíčky velké, ale
i malé,
pestrobarevné i
jednobarevné.
Byl na mě prostě
hodný,
řekl bych,
že přímo štědrý.
Komentáře (0)