Slyším, vidím, cítím
Slyším smutné melodie
slyším je zas a znova,
slyším pod okrajem
ze sna Pilátova.
Vidím poslední večeři,
vidím Jidáše,
vidím chystající rozepři,
jako v životě našem.
Cítím pach krve
cítím ho všude,
cítím teď teprve,
co pro mě Bůh znamená v životě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)