1968
Anotace: Moje prvni basnicka :) .....o prevratu v roce 1968
Zvedá se rudá hvězda.
Západ jen přihlíží.
Ja chci jen probudit se ze sna!!
A tak je vyhlížím.
Leč nikdo netušil, jaké plány mají,
Tak nechaly je být.
Svou chybu si vyčítají.
Však nejde to změnit.
Tenkrát přijely k nám nepozvaní.
Přijely k nám ze vsech stran.
A volá. „Jste zachráněni“.
Onen rudý pán.
Před kým chcete chránit nás?
Koho máme bát se zas?
Tehdy nikdo netušil, proč stali se rudí pionýrští roboti z nás...
Komentáře (2)
Komentujících (2)