Uhel pohledu
Anotace: Ukazka mravnostnich vztahu v odlišných částech světa
Na kraji pralesa,
Kde neděje se nic.
Sedí si holčička.
A okusuje list.
Sťastná a blažená,
Že našla něco k snědku
Stává se zelená,
Ne, nebylo to k snědku.
Na druhé straně světa,
Kde průmyslu je víc
Leží si holčička.
A nemůže už nic.
Kleje a nadává,
Proč tohle nemá stále,
Tlustá a přecpaná.
Prý jako v kriminále.
Komentáře (2)
Komentujících (2)