Anotace: Máš pravdu Franto Francouzi: "Kdeže ... " atd., ale přec jen, některý sníh není jen tak obyčejný sníh --- .(A pro zájemce: skvělá stránka: www.obecprekladatelu.cz/konfStredov/Pelan.doc - vřele doporučuji)
Oh,je toto basneni v basni basni?Je!Aje to slušivé a dojalo mě to..Ehm:X
04.08.2006 13:50:00 | Kurt Ježíš Cobain
Moc pěkná báseň, taková melancholická. Ty vločky co nikdy nedopadnou, nikdy neroztají, ty mám nejradši.
P.S. - www.postreh.com
04.07.2006 17:38:00 | WhiteShadow
Já ji čtu stále znovu a znovu a nějak v ní nacházím stále něco jiného, a přece ty pocity a vzpomínky, které mi kreslí před očima jsou stále stejné. Vlastně jen čekám, až vyjde slunce a roztopí ten led uvnitř mě, který tolik bolí...noc nemůže trvat věčně, ale vlastně i východ slunce je jen kratičký okamžik štěstí, stejně jako kratičké chvíle, kdy se nesmělé dívky důvěřivě skrývají v teplém objetí...
29.06.2006 09:27:00 | Barbara Smílová
no bezva hary snad si časem zvyknu na obřadnější jazyk ale přece nebudu trhat něco co se mi líbí jen je v mojí hlavě zakomponovaný strach ze slov J.V.Sládka - např. vůkol, vřes
26.06.2006 14:06:00 | Pavel Kotrba
Je to sice dlouhé a musela jsem to číst 2x ale nějaký dojem, příjemný dojem zůstal.
Jaký Franta Francouz? Napoleon to řekl u Moskvy?
26.06.2006 13:36:00 | Jarky