Jaká jsem...
Anotace: ...venovala bych ji Tomasovi...
Začíná se ztmívat,
světlo zhasíná,
svíčka dohořívá,
tak sladce se usíná.
V přeplněném světě já jsem sama.
Když ostatní běží tak já stojím.
Jen v létě je mi vždycky zima
a při smíchu jiných brečím.
Já jsem negativ k odpovědi ano,
vstávám večer a spát jdu až ráno.
Modrá tráva a zelený nebe,
tak budu působit i na Tebe.
Černobílý život má pro mě barvy duhy,
jsem prostě jiná,tak už to chodí.
Naruby Ti zpřeházím život,
jsem lež i pravda často se měním.
Komentáře (2)
Komentujících (2)