Nenávist
Anotace: a může být i hůř?
Nenávist
Nejhorší je, když přestaneš žít,
Je to sice jen pauza, ale nutí tě jít hloubš.
Hluboko, tam, kde jsi ještě nebyl -
a pak ještě dál, až začneš nenávidět.
Nenávidět sebe a své okolí,
je to lehké, vždyť všichni říkají,
že to nebolí.
Komentáře (0)