Opět jsem zavítala na Tvůj profil a opět mě mile překvapil. Náhodně vybraná básnička se mi moc zalíbila a já ti děkuji za ty příjemné chvilky, která díky tomu můžu trávit..
04.03.2007 22:07:00 | Santinan Black
jak říkám, k těmhle básním bych se ráda vrátila za pár let...až mi mě životní zkušenosti pomůžou pochopit...
13.07.2006 08:36:00 | lightnight
Holka,co tak katr a trochu ten písek popřesívat anebo mu dej pusu :o)) teda...jseš jednička :o)
27.06.2006 20:56:00 | Guču
teda aby to špatně nevyznělo, tak jsem to myslela na to ostatní čtené, doporuč mi nějaký dobrý autory, díky, nebaví mě najíždět na všechny slátaniny...
26.06.2006 22:21:00 | nadinka1
čas pouští....
bílé myši kvapem do potrubí,
dlaně v houší.....
tleskají dokud je čas nezahubí
výborně
26.06.2006 22:07:00 | Pavel Kotrba