Žehnanie
Anotace: snáď to pochopíte
Poď so mnou žehnať
v nejakej láskavej ceste
každého človeka
dnes ho stretnem
A niekde inde( Kde asi?)
vstúpim do seba
Možno nájsť lásku
pre
jeden mihotavý bozk
Azda(áno)
Budeš zdvíhať srdce
iba okamih
zamyslený akt, horúce objatia
Iba dnes
Vyjasní sa i to najtmavšie miesto na svete
Sladkobôľne slová lásky
zničia bolesť
Aj u teba v kamennom srdci
Roztvorené ruky žehnajú
tvoj pohľad
na hviezdu nádeje priesvitnej noci
Niekedy stačia slová
Nie vždy
Potom musíš niečo urobiť
Pomoc tebe
odchádza k iným
Komentáře (5)
Komentujících (5)