Anotace: včera jsem poslala báseň,starší,kterou jsem upravila.A teď se mi nelíbí.Proto posílám ještě tu původní.
Jako sranda dobrý, proč to ale nezařazuješ?Pak to vadí, když si člověk čte starší básničky a chce si třeba přečíst něco vtipného,ale nenajde takové dílko, protože je nezařazeno.Líbí se mi, že si ze sebe umíš dělat srandu :-).
26.08.2006 13:26:00 | Jahudkka
Mě prijdou obe verze stejny... jen jedna ma doslov za kazdejma 4 versema. nejak mi to nesedlo, tema i zpracovani
27.06.2006 12:08:00 | Tomáš Ektus