Polibek
Anotace: .................................................
První a poslední
polibek z lásky,
pak na ruce dá pouta
a přes obličej pásky...
První a poslední
polibek století
smrt to je radost.
Život jenom prokletí.
První a poslední
polibek či slzy???
Jen se nedej oklamat
když říká TO MĚ MRZÍ....
První a poslední
polibek osudu
měla jsem ho za prince,
teď v něm vidím obludu...
Komentáře (3)
Komentujících (3)