VÝKŘIK DO TICHA
Každý den slunce zapadá,
dnes však slzy stékají mi po tváří.
Pomalu únava mě přepadá,
už nedokážu dále žít.
Kapka krve padá na zem,
i malý kousek skla z dlaně klouže.
Můj křik protkaný tichem,
nikdo neslyší a nepomůže.
Okolo sebe nemám nic,
jen kaluž krví zbarvenou .
Křičím z plných plic,
pusou zavřenou.
Ruce i nohy nemohu zvednout,
srdce přestává mi bít.
nezbývá nic než si lehnou,
a zcela přestat žít .
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)