Anotace: Omluva za skutek jenž neměl se stát, prosba o zapomění chyby mé jenž mne tolik bolí, nechtěl jsem, lásko, odpusť mi prosím.
Je strašně krásná, tak doufám že ti odpustí i když nevím co jsi jí udělal..
28.06.2006 13:00:00 | Blanka~14
Doufám,že ti odpustila.....kdyby mi někdo napsal takovou básničku,asi bych mu odpustila,ale záleží na tom,co jsi provedl...
28.06.2006 09:04:00 | Solitary Angel
To přejde, neboj...čas všechny hroty otupí...rány zahojí a krásu navrátí....veř v dobro...budeš žít v dobru:-)
28.06.2006 08:51:00 | Marianka