Miluji ji.
Anotace: Miluji ji...rozkládám se...umírám...
Proč nemohu s tebou chodit
chodbami zalitými světlem
slunečními paprsky a láskou
naší
čistá bytost
nezkažená.
Miluješ?
Dokážeš umřít?
Na plátně kapičky krve
z mé ruky
nebo
snad i krku
zozlévá se po tvém těle
jako vlna bolesti a trápení
trnová koruna a beznaděj
mučení a smrt jako vykoupení.
Chceš?
Já ano
Ty?
Taky?
Ne?
Nůž a sekera?
Pistole?
Jed?
Drogy?
Alkohol?
Metla lidstva,
ta láska
bezmezná
ničící
mlčící
už
umírám
sbohem lásko
Komentáře (1)
Komentujících (1)