Skládanka
Anotace: ani já teď nevím, jak je to s tím milovat...znáte to...
Žiju tím, co dělám.
Skládanka života podle mých taktů.
Pochopí mě laik i umělec,
stačí poslouchat, to umí každý.
Proplouvám svým životem forte
-plná energie
někdy piano
-s odhodláním přežívám
často crescenduju a decrescenduju
-podle mých sil
někdy chci být pizikatem
-malou ozvěnou vedle tebe
teď hraju stacato
-jasně a krátce říkám
miluji tě...
Komentáře (1)
Komentujících (1)