Sám
Jsem tak sám
Od doby co´s odešla
Jehlu v paži mám
Do srdce se nevešla
Asi víš jak mi je
S tělem plným chemie
Co zabije...
Zabije ve mně člověka
Mengeleho v těle mém pokusy
Co rvou mi mozek na kusy
Se nikdy nezhnusí
Nebo líp..
Nestihnou se zhnusit!
Jsem tak sám
Když už nemám Tebe
Vše okolo zebe
A nebe?!
To zatáhlo se kalnou šedí
Oči mrtvolně si hledí
A plíce sípou...
Proč jsem tak sám?
Otázku si dám
A vím hned
Že zkurvenej je svět
Když...
Hmm
Řeknu to narovinu
Když ten kretén nedal nohu z plynu!
Komentáře (2)
Komentujících (2)