Anotace: Venovano vsem poetum, kteri se ucastnili srazu v Brne, ale precist si ji muzete vsichni :)
je to fantastický nápad, dalo se o tom ale napsat víc... Jinak je to ale úžasná báseň a moc se mi líbila:)
29.06.2006 18:01:00 | Jourdonnais
plné citu tak to má být (jen chmůry neznám možná překlep možná sem vůl ale co takle chmury)
29.06.2006 16:13:00 | Pavel Kotrba