Anotace: Ne každý obchod je u nás běžný... Tomuhle já říkám NE!
Nejdřív napíšu, Pavle KK a Roso(R):"kde jsou ty časy kdy - " lidé píšící literaturu znali/y češtinu ...
No a k dílku - je to skoro satirický kuplet - znáte-li ještě to slovo - čili kabaretní písnička, která se vypořádává s nějakým nešvarem, na závěr trochu apel na lidi, aby se probrali. Celkem sympatické. Jen se mi nezdá, že první tři sloky to jakoby schvalují a posledná je velmi proti - to může být ovšem moje nechápavost ... :-)
18.07.2006 20:13:00 | Hary_nš
To ti řeknu - žádné hrátky
řekni - seber odvahu
prodávaj se na součástky
klidně třeba na váhu
30.06.2006 08:25:00 | Tweena
je to zajimava myslenka i me to mozna zaujalo ale nejak mi to nesedi nevim basen dobra ale neni to muj styl libili se mi uz jine tvoje basne
29.06.2006 20:43:00 | 89Rosa