Smrt iluzí
Anotace: ...možná až moc kruté...:)
Lidská nízkosti
denně tě potkávám
a trpím v uzkosti
jsi všude, kam se podívám-
v mdlých očích lidí
co pochodují v stádu
než hrdě hlavy zvednout
tak drží se snáz v zadu!
Na odiv dává se dnes průměrnost
a tupost davu velí
zvířecí pudy- sebrat svou kost
je pro vás život celý
Kde perutě by mohly růst
a cíle hrdé
jen nicota se valí z ust-
prázdnota všude
Když vidím tento hovad sněm
chce se mi zvracet
než dál jít s nimi a žít v něm
budu se stokrát vracet
zpět k duši své-
-zasněné...
Komentáře (3)
Komentujících (2)