To ne kvůli tobě a tvým Opeřeným námitkám. Ty vítám vždy. Jsou oprávněné. Já když mažu, mažu kvůli svému neopeření. Občas, i když nemělo by, se to stává. Lepší je opravit se, než být samolibá v úsudku.
Měj se, a co beach?
07.07.2006 14:18:00 | Mirka Hedbávná
Nádhera! Jen se ptám.. prosebný dotázek pokládám.. Kde Ty na to chodíš??
07.07.2006 10:53:00 | šedá bílá myška
No opet uplne uzasne..tentokrat se mi zda konec uplne grejt jestli mas pocit ze ti nekdy pokulhava tak tady ba prave naopak...krasa..
03.07.2006 08:04:00 | Lady Celebrian
Teda mě to opravdu hodně oslovilo. Je to pohodové, veselé, smyslné... Napadá mě ještě hodně slov chvály, ale raději zabrzdim, ať nevyplaším múzu ;O)
02.07.2006 18:58:00 | Ťunťa