Anotace: Tato báseň je o muži na okraji společnosti,který nevěří lidem,že dokážou mít ještě dobré srdce...
Je spousta dobrých lidí...
víš to stejně, jako já...
někdo je vidět nechce
a pak se žebrákovi podobá...
Díky za komentík... ten můj "neobyčejný", kterého znám od loňského srpna a viděla jsem ho vlastně jen dvakrát v životě... říkám mu Zázrak... a podařilo se mu, že se zaregistroval na liter... jako Zázrak... :o) bylo to pro mne překvapení. Víš, nemůže se pohybovat, jen palcem u jedné ruky pohne, tak ovládá myš... mrkni k němu, uděláš mu radost... ;o)
03.02.2007 20:13:00 | Cecilka