Anotace: A čím je starší, tím více snů umřelo, otevřete oči, už hodně z nás na to dojelo!
Většina Tvých děl je hrozně moc pesimistických,jsou nádherná asi právě bohužel kvůli Tvému zklamání.. Asi mi do toho nic není,ale zajímalo by mne,jestli máš ještě srdce,sic třebas na milion kousků,nebo z něj postupně tvoříš kus ledu..
10.07.2006 23:30:00 | reklamaNAsny