Anotace: ..
Hrozně moc se v tom vidim,takováhle sem taky... Škoda jenom,že vůbec neumim psát,pročež bych to takhle nikdy nevyjádřila:o)Je to krásně napsaný
05.05.2007 22:49:00 | Fou
Tak jsem se dočetla až k začátku...
chtěla bych... ne, to je špatně psané...
chci... to zní zase jako když si dupne dítě malé...
mám přání... právě teď...
a to se zvolna plní
(zřejmě i díky silám mezi nebem, zemí)
posílám díky... za tu spoustu citů,
za tvé veršování, které rozeznělo...
i za náruč jemněhmotných doteků...
posílám díky... za vše, co pohladilo...
Děkuju... srdíčkově!!
22.11.2006 19:44:00 | Cecilka
když chceš... taky můžeš... dát volnost snům a splnit si svá přání... odpovědět lásce na pozvání...
21.07.2006 15:35:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd