Teda fakt nerada sázím stovky .. a když dám 8O znamená to že ta básenka je vynikající a nádherná...a chci mít jestě rezervu pro neco co me zasáhne do srdce a tohle je ..ty bláho málo na stovku...ještě že už je to tak dávno.. je ?
26.01.2007 20:07:00 | Nút